Toplina narave v vašem domu z imitacijo lesa - Keramin
Toplina narave v vašem domu z imitacijo lesa

Les je material, ki že stoletja navdihuje arhitekte, oblikovalce in ljubitelje notranje opreme. Toplina, tekstura in naravni čari lesa so nepremagljivi. Pa vendar v določenih okoljih ne moremo imeti pravega lesa. Pravi les ni odporen na vlago in temperaturne spremembe, zato so keramične ploščice odlična nadomestitev. Ker jih v imitaciji lesa najdemo v raznoraznih dimenzijah, barvah, oblikah in vzorcih, so ene izmed top prodajnih hitov v svetu keramike.

 

V kakšnih barvah so ploščice v imitaciji lesa?

Keramične ploščice v imitaciji lesa imajo bogato barvno paleto. Najdemo jih v vseh naravnih in umetnih barvah, od belih do črnih, od imitacije hrasta pa vse do oreha. Vsaka kolekcija/serija ploščic ima najpogosteje več barv, kar omogoča lažje kombiniranje in ustvarjanje bolj dinamičnega ambienta.

Kakšne oblike lahko dobimo v imitaciji lesa?

V imitaciji lesa lahko imamo keramične ploščice kot so mozaik, heksagon, chevron (romb), kvadratne in podolgovate ploščice. Podolgovate ploščice polagamo z zamikom ali pa v obliki ribje kosti. V lesu odlično izgledajo tudi heksagoni in mozaiki.

Kam umestiti imitacijo lesa?

Položijo se lahko v prav vseh notranjih in zunanjih prostorih. Večna klasika so notranji prostori, kot so hodnik, dnevna soba, stopnišča, itd. Veliko se pojavlja vzorec tudi zunaj na terasi ali balkonu. V poštev pridejo tudi 2 cm ploščice, še posebej ob kakšnih bazenih. V kolikor vam ne manjka domišljije, pa lahko s keramiko v imitaciji lesa obdelate tudi kuhinjski ali kopalniški pult, mizo, tuš kabino, itd.

Ker je imitacija lesa večna klasika, pašejo takšne keramične ploščice v prav vsak ambient – od modernega, rustikalnega, retro do klasičnega sloga.

Keramične ploščice v imitaciji lesa najdete na povezavi: IMITACIJA LESA

Več modelov pa najdete v našem salonu na Tržaški cesti 65 v Mariboru.

Vabljeni!

Datum

Več
člankov

Scroll to Top