Zakaj izbrati ploščice v imitaciji marmorja? - Keramin
Zakaj izbrati ploščice v imitaciji marmorja?

Preprost in najbolj pogost odgovor na to vprašanje je: KER SO VEČNE.

 

Keramične ploščice v videzu/imitaciji marmorja so odlične za vsak dom. V prostor vnesejo eleganten in prefinjen občutek, so pa tudi praktične in večne. Odporne so na vročino, zato so odlične tudi za kuhinjski pas. Prav tako so zelo odporne na praske in madeže, kar pomeni, da bodo še leta in leta videti čudovito. Njihova raznolikost in razpoložljivih barv ter zaključkov pomeni, da lahko najdete popolno kombinacijo ploščic za svoj dom. Ploščice v imitaciji marmorja so odličen način, da vsakemu prostoru v hiši dodate stil in vzdržljivost.

Največje prednosti marmornih ploščic so naslednje…

Vsestranskost: keramične ploščice v imitaciji marmorja so odlična izbira za vsak prostor v domu. Položite jih lahko na tla, stene, v kuhinje, kopalnice, dnevne sobe itd. Zaradi različnih velikosti (tudi do velikosti 120×278, 100×300) in zaključkov (mat, sijaj, polirane) so ploščice primerne za vsako sobo. Zaradi njihove praktičnosti in stila dajo prostoru razkošen in brezčasen videz.

Vzdržljivost: keramika v imitaciji marmorja je zelo odporna na praske in madeže, kar pomeni, da bo še leta videti čudovita. Poleg tega je odporna na vročino, zato je odlična za kuhinjski pas, pa tudi za tla. Ob pravilni negi in vzdrževanju lahko imate marmorne ploščice celo življenje.

Enostavno čiščenje: ploščice se brišejo z vlažno krpo po stenah in tleh. Za čiščenje trdovratne umazanije lahko uporabite blag detergent s toplo vodo, nato pa temeljito sperete. Če imate polirane ploščice v imitaciji marmorja pa je bolje izbrati profesionalno čistilo za keramiko.

Lepota in eleganca: ploščice v imitaciji marmorja dajo klasično in brezčasno lepoto vsakemu prostoru. Razpon barv (bele, črne, rjave, bež,…) in zaključkov (mat, polirane, sijaj) vam omogoča, da najdete popolno ploščico za vaš dom. Ne glede na to, ali želite nekaj svetlega in modernega ali pa bolj umirjenega in tradicionalnega, bodo ploščice v imitaciji marmorja vašemu prostoru dale eleganten pridih, ki bo vedno v stilu.

Ker gre res za veliko izbiro ploščic v videzu marmorja, je priporočljivo, da si ploščice ogledate tudi v živo.

Se vidimo! 😉

Datum

Več
člankov

Scroll to Top