Izbira keramike: to poletje sledite naslednjim trendom - Keramin
Izbira keramike: to poletje sledite naslednjim trendom

 

Katero keramiko izbrati to poletje? Če ste še vedno v razmišljanju in sledite trendom, imamo za vas zadnjih 5 trendov, ki bodo olajšali vašo izbiro. Tukaj je 5 najbolj popularnih ta hip:

 

1.      Velike dimenzije

So vedno bolj priljubljene. Velika keramika ustvarja sodoben in eleganten videz v prostoru. Posegate lahko vse do dimenzij 100×300 cm, večje dimenzije pa imajo tudi manj fug, kar posledično pomeni lažje čiščenje in vzdrževanje.

2.      Naravni materiali in teksture

Še vedno je v trendu naravni videz keramike. Še posebej je naravni videz priljubljen v notranjosti. Keramika, ki posnema naravne materiale kot so les, kamen in marmor lahko vizualno poudarijo notranji prostor. Material in tekstura pa se super ujema tudi z zunanjimi površinami.

 

3.      Geometrijski vzorci

Geometrija je aktualna v sodobnem oblikovanju notranjosti. Keramika z abstraktnimi in simetričnimi vzorci daje živahnost in dinamičnost prostoru. Najbolj pogosto se uporabljajo vzorci, kot so heksagoni, ribja kost in chevron.

4.      Barvni poudarki

Še vedno prevladuje klasična bela barva. Popularna je tudi nevtralna barva keramike, vendar se vedno več ljudi odloča za barve. Za ustvarjanje posameznih območij ali sten je uporaba živahne barvne keramike trend, ki se pričakuje za to poletje.

5.      Tropski vzorci in cvetlični motivi

V porastu povpraševanja so vzorci keramike, ki spominjajo na tropske destinacije in cvetlične motive. Abstraktne palme, eksotični cvetovi ali listje lahko prostoru dodajo svežino in poletno vzdušje. S to keramiko preprosto ne boste zgrešili.

Pri izbiri keramike je veliko odvisno od vaše osebne preference. Zgoraj našteti trendi so trenutno v ospredju in bodo zagotovo popularni to poletje, saj se pri izbiri keramike ti trendi že realizirajo pri naših strankah.

 

Za kateri trend pa bi se odločili vi?

 

Obiščite nas v salonu ali si oglejte našo spletno ponudbo. 

 

Se vidimo!

Datum

Več
člankov

Scroll to Top