PRAZNIČNI POPUSTI - Keramin

Praznični POPUSTI v Keraminu

Z veselim decembrom se začne čarobnost, ki jo imajo prazniki. Začutiti je mogoče magičnost, otroško veselje, z vremenom pa tudi mrzlo in sneg. 

 

Za vas smo letos pripravili prav posebno akcijo, ki bo trajala kar CEL december. Gre za raznoliko ponudbo, akcija pa je na podlagi vašega povpraševanja po teh izdelkih. Praznični popusti, ki smo jih letos pripravili, so naslednji:

 

-30% na vso KOPALNIŠKO POHIŠTVO MOBILDUENNE*

Pohištvo italijanskega izvora z najkvalitetnejšimi materiali vas bo preprosto očaralo. Program je sestavljiv, tako da si lahko sami izberete praktično vse…od dimenzije, barve, strukture, števila elementov, itd. V svoji ponudbi pa ni le pohištvo, ampak tudi pralnice.

 

OPOMBA: Na voljo je ogromno drugih modelov. Na sliki je prikazano le nekaj najbolj popularnih in zanimivih omaric. Več pa si lahko ogledate v našem salonu.

 

-20% na vse KOPALNIŠKE DODATKE STILHAUS*

Predstavljamo vam vrhunske kopalniške dodatke priznanega proizvajalca Stilhaus, katerim smo prav tako znižali ceno za 20%!

Kopalniški dodatki bodo pika na i vaši kopalnici ali kateremu koli drugemu ambientu. Dodatki so oblikovani z najnovejšimi trendi in izpod rok priznanih oblikovalcev. Brezčasna estetika in kakovost materialov zagotavljata trajnost in zadovoljstvo uporabnikov. Izbirate lahko med naslednjo ponudbo:

  • milniki
  • WC ščetke
  • držala za brisačo
  • obesne košarice
  • ogledala
  •  WC ščetk…

Obogatite svojo kopalnico z ekskluzivnimi dodatki, ki bodo odražali vaš okus in stil.

-15% na vse ARMATURE*

Italijanski proizvajalci armatur so znani po svoji vrhunski kakovosti in inovativnem oblikovanju. Njihove armature so izdelane z natančnostjo in uporabo vrhunskih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Poleg tega se italijanski oblikovalci osredotočajo na estetsko dovršenost, kar pomeni, da so armature ne le funkcionalne, ampak tudi elegantne in privlačne. S svojim edinstvenim pristopom k oblikovanju so italijanski proizvajalci armatur postavili visoke standarde v industriji, zato jih cenijo po celem svetu.

Združite vrhunsko kakovost, sodoben dizajn in zanesljivo delovanje v eno.

Pohitite, AKCIJA velja le v mesecu DECEMBRU!

*popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za že znižane izdelke (akcija, odprodaja)

Se vidimo! 😉

Scroll to Top