Ni PCT-ja, ni panike! - Keramin
Ni PCT-ja, ni panike!

Nujno potrebujete ploščice za vašo novo kopalnico ali za teraso, pa nimate PCT-ja, da bi si jih ogledali v živo? Ni panike! Za vas smo pripravili veliki zunanji razstavni prostor, ki vam omogoča ogled, nakup in brezkontakten prevzem.

Prvi v Sloveniji smo tako omogočili ogled in nakup ploščic 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Na Tržaški cesti 65 v Mariboru vas čaka zunanji razstavni prostor, v katerem smo na ogled postavili veliko izbiro ploščic, postopek nakupa pa smo tako poenostavili, da zanj potrebujete le vaš pametni telefon.

Se sprašujete kako opravite nakup?

Ko pridete na razstavni prostor, se po njem najprej sprehodite in razgledate, kot v klasični trgovini. V pestri ponudbi ploščic namenjenih za notranje in zunanje površine, boste gotovo našli takšne, ki so vam všeč. Ko najdete tiste prave, z mobilnim telefonom skenirate QR kodo, ki se nahaja na ploščici. Ta vas poveže na spletno stran ploščice, ki vam je všeč, vaša naloga ob tem pa je le, da ploščice v želeni količini dodate v košarico, potrdite naročilo, se odpravite domov, ter nadaljujete z vsakodnevnimi opravki. Medtem pa vam bomo pripravili ponudbo za plačilo, ki jo poravnate in počakate na obvestilo o prevzemu. Nato sledi le še prevzem, ki je seveda brezkontakten in speljan na dan, ki vam ustreza.

Potrebujete več časa za razmislek?

V tem primeru vam svetujemo,  da pred obiskom razstavnega prostora pobrskate po spletni strani  https://www.keramin.si/  ali spletni trgovini www.keramika-online.si ter zožite svoj izbor.

V kolikor potrebujete nasvet strokovnega svetovalca, vam priporočamo da nas kontaktirate od ponedeljka do petka, od 8.00 do 19.00 ure preko telefonske številke 051 610 489. Z  veseljem pa odgovorimo tudi na e-mail, ki ga lahko pošljete na trgovina@keramin.si.

Datum

Več
člankov

Scroll to Top