Rezervirajte termin zdaj

Prenavljate, renovirate ali gradite? Potem smo pravi naslov za vas. Poleg novih ploščic in kopalniške opreme vam nudimo tudi polaganje.

Smo podjetje z več kot 30 letnimi delovnimi izkušnjami s področja polaganja keramike tako v poslovnih objektih, kot tudi v zasebnih domovih.

Odlikujejo nas pomembne lastnosti, kot so strokovnost, kvaliteta in posluh za vaše želje. Pri svojem delu uporabljamo le najkakovostnejše materiale, saj so naše ploščice evropskega porekla prve kvalitete priznanih italijanskih, španskih in portugalskih proizvajalcev. Pri delu uporabljamo vezne materiale najvišje kakovosti nemškega porekla. 

Našo kvaliteto ne dokazuje samo več tisoč zadovoljnih strank in 30 letna tradicija, kjer je konkurenca zelo velika. Kvaliteto dokazujejo več kot 10 let stare kopalnice, ki še vedno izgledajo kot nove.

Stranke popeljemo skozi proces prenove/renovacije/gradnje s 100% strokovno podporo, svetovanjem in uresničevanjem zamisli in želja. Projekte začnemo s 3D izrisi in na ta način ponudimo celovito rešitev in pregled nad vašo izbiro, idejo ali načrtom. Izhajajoč iz vaših želja in izrisa imamo relativno natančen pregled nad delom, ki nas čaka. O tem se nato prepričamo še z ogledom objekta v živo in raziščemo potencialne omejitve pri izvedbi oz. pregledamo, če nas čakajo dodatne rešitve. Na podlagi tega lahko potem razporedimo nadaljnji plan dela. 

Pri našem delu vedno sledimo trendom in se izobražujemo na področju polaganja, materialov, keramike, sanitarne opreme, izvedbe itd. Za sabo imamo že več objektov polaganja teras in balkonov na višinske distančnike, prostorov položenih s keramiko velikih dimenzij (do 1x3 m). Za zagotavljanje kvalitetne storitve imamo najsodobnejšo profesionalno tehnologijo in orodje za rezanje, brušenje in rokovanje s keramiko ter kamnom.

Vsi, ki ste pripravljeni investirati v strokovnost, kvaliteto in konec koncev v prostor po vaših željah s pomočjo naših rešitev, sprejemamo nova naročila za izvedbo. Kontaktirajte nas za prenovo/polaganje v notranjih ali zunanjih prostorih in preverite našo razpoložljivost.

Postanite del naše zgodbe, soustvarjajte kvalitetno bivanjsko okolje in si dovolite, kar si zaslužite – začnimo novo sezono skupaj.

Zaradi zagotavljanja najvišje kakovosti storitve, izvedbo nudimo le v primeru nakupa keramike in veznih materialov v našem salonu!

PRILOŽNOST ZA VSE, KI IŠČETE KOPALNICO NA KLJUČ

Podpišite se na naše e-novičke in spremljajte naše akcije!

Delovni čas:

Vsak delovnik: 8:00 - 19:00

Sobota: 8:00 - 13:00

Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Kontakt:

info@keramin.si

Telefon: +386 2 3312612;

Mobitel: +386 51 610489

Tržaška cesta 65;

2000 Maribor;

Slovenija

©2017 Keramin

Spletno stran gostuje NEOSERV

Sob.: 8.00 - 13.00
Pogoji poslovanja