Oglejte si naše reference

Spodnja galerija prikazuje nekatere izmed naših projektov, pri katerih smo sodelovali kot izvajalec ali pa dobavitelj keramike, sanitarne opreme ipd.

Naša izvedba v kopalnici in WC-ju

Tokrat smo s stranko izbrali nežno imitacijo marmorja in črno belo kombinacijo dekorativnih ploščic. Stranka se je odločila tudi za naše polaganje in bila nad našim keramičarjem izredno zadovoljna. Oglejte si celotno izvedbo v slikah.

Polaganje keramike na distančnike na Ptuju

Stranka se je odločila za celotno prenovo terase, mi pa smo ji pomagali pri odločitvi in se skupaj dogovorili za izvedbo suhega polaganja na distančnike. Teraso smo prilagodili na ustrezno višino, žal pa nam zaenkrat še ni uspelo slikati končnega izdelka. :)

Obnova stopnic v hiši

Obnovili smo stare lesene stopnice in na novo položili keramične ploščice v imitaciji lesa. Poskrbeli za popolnoma svež videz stopnic in njihovo dolgotrajnost.

Ford Caffe v Mariboru v naši keramiki

Ne samo zasebniki, na svoj račun pridejo tudi ponudniki gostinskih storitev.Pomagali smo pri prenovi Ford Caffe-ja in ga opremili z našo keramiko in poskrbeli za prenovo kopalnic. 

Polaganje keramike v novogradnji

Naš projekt je bil tokrat v okolici Benedikta. Stranki smo nudili svetovanje, 3D izris, skupaj smo izbrali ploščice, na koncu pa se še dogovorili za polaganje. Stranka presrečna, mi pa veseli, da bodo naše ploščice krasile prekrasno novogradnjo.

Polaganje keramike na distančnike na Pohorju

V bližini Pohorja se je stranka odločila za prenovo terase. Po ogledu objekta smo se skupaj odločili za sistem suhega polaganja. Na terasi smo odstranili predhodno položen kamen in 2 cm ploščice položili na distančnike.

Kopalnice z našo keramiko

V naši dolgoletni zgodovini smo z našimi ploščicami opremili že več tisoč kopalnic. Zadovoljne stranke so prišle v naš salon tudi po 25 letih in še vedno pohvalile kvaliteto ploščic. Strmimo k temu, da stranke zadovoljimo na dolgi rok in jim pri tem pomagamo s strokovnimi nasveti.

Hotel Paradiso Dobova

Hotel Paradiso Dobova je en izmed naših največjih projektov in na katerega smo izjemno ponosni. Celoten hotel smo opremili s keramiko , naše keramične ploščice pa krasijo zunanji del. avlo, kopalnice v sobah, savne, bazene, terase, klet, kuhinjo, itd.

Prenova zunanje terase ob bazenu

Naš podvig se je tokrat nahajal v okolici Maribora, stranka pa je želela obstoječe tlakovce zamenjati za keramične ploščice. Ploščice smo položili na drenažno malto, dodali smo kanaleto, stranka pa je nad končnim projektom navdušena.

Obnova stopnišč z različno keramiko

Tudi stopnišča potrebujejo svoj videz, za katerega smo pri strankah poskrbeli z različno keramiko. Stopnice so videti zelo elegantne v videzu marmorja, medtem ko v imitaciji lesa ustvarijo v domu prav posebno toplino. Stopniščni elementi so izdelani posamezno in jih je možno naročiti.

Dnevni prostori z našo keramiko

V naši dolgoletni zgodovini smo z našimi ploščicami opremili že več tisoč domov. Zadovoljne stranke so prišle v naš salon tudi po 25 letih in še vedno pohvalile kvaliteto ploščic. Strmimo k temu, da stranke zadovoljimo na dolgi rok in jim pri tem pomagamo s strokovnimi nasveti.

Podpišite se na naše e-novičke in spremljajte naše akcije!

Delovni čas:

Vsak delovnik: 8:00 - 19:00

Sobota: 8:00 - 13:00

Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Kontakt:

info@keramin.si

Telefon: +386 2 3312612;

Mobitel: +386 51 610489

Tržaška cesta 65;

2000 Maribor;

Slovenija

©2017 Keramin

Spletno stran gostuje NEOSERV

Sob.: 8.00 - 13.00
Pogoji poslovanja