Vaša sanjska kopalnica po meri z uporabo gradbene plošče PCI Pecidur

Updated: Dec 6, 2019

So vam všeč poličke v kopalnici… vgradni WC, pregradna tuš stena, morda sedež v tuš kabini? To in veliko več je moč z lahkoto narediti z gradbenimi ploščami. Zamislite si svojo kopalnico po meri, kjer je omejitev le vaša domišljija. Imate težave z neravnimi stenami in tlemi? Želite polagati ploščice ali druge talne obloge na že obstoječe? Za vas smo pripravili praktično in učinkovito rešitev – gradbeno ploščo PCI Pecidur.Gradbena plošča je dandanes skoraj nepogrešljiva, še posebej pa se uporablja v kopalnicah, in sicer za vgradne WC-je ali kot stenska pregrada za tuš. Gradbena plošča je velika kar 2,6 m, kar pomeni, da je idealna stenska pregrada, tudi ko je strop malce višji. Prevlečena je s posebno malto iz steklenih vlaken, kar omogoča neposredno ometavanje ali oblaganje keramike na površino. Samo jedro je izdelano iz penastega materiala, ki je okolju prijazen, hkrati pa ustreza gradbenemu razredu B1, DIN 4102, 1. Plošča je zaradi svoje strukture odlična hidro in termo izolacija.

Sama namestitev plošče je zelo enostavna in preprosta, saj lahko uporabite običajne zidne vložke in orodja, kot so olfa nož, ročna/električna žaga, itd. Prav tako je plošča lahka, zato je rokovanje z njo zelo preprosto.Čemu vse služi gradbena plošča PCI Pecidur?

Plošča je večnamenska, primerna za notranjo ali zunanjo uporabo, je idealna podlaga za polaganje keramičnih ploščic, barvanje, tapeciranje in nenazadnje tudi oblikovanje. Uporabite jo lahko za tla, stene, prekrivanje, npr. za dvignjena tla in stopnice. Primerna je tudi za kritične podlage in zaključke v kuhinjah ter kopalnicah. Ploščo lahko uporabljate za različne zasnove v notranji in suho montažni gradnji, za obnovo in novogradnje, kot montažni kotni element ali kot obloga za cevi in žice. Ko gre za keramične ploščice, služi plošča kot nosilni material, nanjo pa lahko polagamo keramične ploščice brez vmesnih korakov. Nenazadnje lahko gradbeno ploščo uporabimo tudi kot nosilni material pri oblogah iz naravnega kamna, saj v tem primeru omogoča hitro in enostavno polaganje. Plošča je primerna tudi za polaganje laminatov in parketov.
Rešitev za sanacijo in obnovo prostorov

Pri obnovah in sanacijah se pogosto srečujemo s starimi stenskimi oblogami (npr. keramične ploščice), za katere je odlična rešitev gradbena plošča. Plošča se enostavno namesti na staro stensko oblogo, kar omogoča ravno površino, pripravljeno na nadaljnjo obdelavo.


[OGLED V SPLETNI TRGOVINI]

392 views0 comments
Podpišite se na naše e-novičke in spremljajte naše akcije!

Delovni čas:

Vsak delovnik: 8:00 - 19:00

Sobota: 8:00 - 13:00

Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Kontakt:

info@keramin.si

Telefon: +386 2 3312612;

Mobitel: +386 51 610489

Tržaška cesta 65;

2000 Maribor;

Slovenija

©2017 Keramin

Spletno stran gostuje NEOSERV

Sob.: 8.00 - 13.00
Pogoji poslovanja