5 korakov do nove kopalnice

Updated: Dec 5, 2019


Kadar gre za oblikovanje kopalnice so ploščice še vedno na prvem mestu. Ploščice so bile, so ter ostajajo„in". Gredo preprosto s časom. Zagotavljajo pravo vzdušje v pravem ambientu. In seveda, je za vsak okus in vsak žep nekaj zraven. Opremljanje nove kopalnice je pomemben korak, kajti tega ne opravljamo vsak dan ampak je to odločitev, katera bo trajala več let. Načrtovanje kopalnice je potrebno skrbno preučiti. Iz tega razloga si pri nas vzamemo ogromno časa. Saj moramo odgovoriti na vsa vaša vprašanja in se spomniti vseh podrobnosti.

1. Želje in potrebe

V prvi vrsti so vaše želje in potrebe ter ključno vprašanje: novogradnja ali renovacija. Sestavite seznam želja ter opreme. Po oceni potreb bomo si zadali naslednje korake.

2. Proračun

Ena soba- različne možnosti in različne cene. Lahko ugotovite vaše ideje o tem koliko lahko stane vaša nova kopalnica? Običajen tuš ali moderna Wellness kabina- to je odvisno od vas. Možnosti so neskončne, le pri kakovosti ne dopuščamo kompromisa.

3. Načrtovanje kopalnice

Vse se začne z izbiro keramike in konča z izbiro kopalniških dodatkov. Korak za korakom je slika vaše kopalnice bolj realistična. Računalniško načrtovanje v različnih perspektivah od postavitve do končnega izgleda. Po natančnem načrtovanju bodo podrobnosti potrjene.


4. Določite vaš način življenja

Razmislite kakšno kopalnico si predstavljate v bodoče. Se raje sproščate v romantični atmosferi ali pa morda razmišljate o preprostosti moderne arhitekture. Določite vaš način življenja.

5. Po naročilu blaga nič več ne stoji na poti

Po nadaljnjem pogovoru o načrtu in izdelkih, boste prejeli vse informacije o materialih, ki se bodo vgradili. Sledi zavezujoča ponudba.

Po naročilu blaga ne stoji nič več na poti, da bi vgradili material strokovno ter imeli užitek, ki vas bo navduševal še leta in leta.

#kopalnica #keramika #prenova #sanitarnakeramika #kopalniškipropomočki #galanterija #talnakeramika #stenskakeramika #kopalniškopohištvo #pohištvo

214 views0 comments
Podpišite se na naše e-novičke in spremljajte naše akcije!

Delovni čas:

Vsak delovnik: 8:00 - 19:00

Sobota: 8:00 - 13:00

Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Kontakt:

info@keramin.si

Telefon: +386 2 3312612;

Mobitel: +386 51 610489

Tržaška cesta 65;

2000 Maribor;

Slovenija

©2017 Keramin

Spletno stran gostuje NEOSERV

Sob.: 8.00 - 13.00
Pogoji poslovanja