Polaganje - Keramin

keramika+polaganje =

najboljša rešitev

Iščete KERAMIKO in POLAGANJE?

Potem ste na pravi strani!

Keramiko, kupljeno pri nas, vam tudi položimo!

📞 031 610 489

šef polaganje keramike
Polaganje1

Kdo smo?

Smo podjetje z več kot 40 letnimi delovnimi izkušnjami s polaganjem keramike. Izkušnje so nas pripeljale tako daleč, da je v polaganje vpeta že kar 3. generacija naše družine.

Sledimo trendom in se nenehno izobražujemo. Izkušnje imamo s polaganjem teras in balkonov na distančnike, polaganjem velikih formatov (1x3 metre). Pri delu imamo najsodobnejšo profesionalno orodje za rezanje, brušenje in rokovanje s keramiko.

Odlikujejo nas strokovnost, kvaliteta in posluh za vaše želje. Našo kvaliteto dokazuje več 1000 zadovoljnih strank in pa tudi to, da več kot 20 let stara kopalnica še vedno izgleda kot nova.

Kaj nudimo?

📞 031 610 489

Koliko bo vse skupaj stalo?

Cena VEZNEGA MATERIALA in DELA je odvisna od obsega prenove.

Najprej si postavite osnovni BUDGET/vrednost, ki ste jo ZMOŽNI in PRIPRAVLJENI zapraviti.Vse skupaj lahko pride nekaj ali pa tudi več deset tisoč EUR.
Vse je odvisno od vaših želja, izbire ploščic, velikosti kopalnice, obsega celotne prenove, itd.


Ponudba v našem salonu je ogromna – imamo srednji, višji in najvišji dizajnerski rang.

Najprej se osredotočite na stvari, ki so vam všeč in vam padejo v oči.
Potem pa bomo glede na zmožnosti skupaj poiskali najboljše razmerje med kombinacijo in ceno. 😉

Zakaj izbrati ravno nas?

“Naredili so vse, kot smo se dogovorili na začetku. Držali so se rokov, polaganje je bilo na nivoju. Vse kot mora bit. Nimam pripomb. Obe kopalnici in predprostor so po 3 letih še vedno isti kot na dan, ko smo se vselili. Priporočam!”
- Zlatko
“Navdušena sem nad izjemnim polaganjem ploščic v naši kopalnici! Natančnost in strokovnost sta reees izstopala, rezultat pa je presegel vsa moja pričakovanja. 😍 Kopalnica je zahvaljujoč trudu in detajlom postala prava oaza v našem domu. Hvala za vrhunsko izkušnjo!❤️”
- Katja R.
“Impresioniran sem nad hitrostjo. Kljub tempu dela so ohranili visok standard kakovosti, kar kaže na odlično organizacijo in usklajenost. Rečem lahko samo bravo. Moje stopnice so 'prfektne'. Zdaj jih niti otroci ne morejo uničiti. ”
- Igor

Do prave odločitve vas loči le še en korak

 

📞 031 610 489

©copyright Keramin 2024

Scroll to Top